Request a Quote

Product of Interest:

Forestry Stewardship Council Biomaster ProtectedESE 5 Year Warranty
Made in Britain

Dunraven School

Cloakroom Bench installation, Dunraven School, LondonThe Dunraven School in South West London likes to pride itself on inspiring, developing and shaping its students for the future.

Part of this was building a durable and sustainable sports hall; it was commissioned by the London Borough of Lambeth and funded by the 'Building Schools for the Future' scheme.

The hall is made from recycled shipping containers, offering a fun, and innovative place which is used as a four court sports hall, viewing gallery, and office space for students and staff alike.

As part of this we supplied the school with 'one-off' changing room benches.

Cloakroom Bench installation, Dunraven School, LondonTo ensure that these seamlessly integrated with the facilities we worked closely with the architects and designers to overcome and issues that could arise with such a unique space.

The hall was awarded 'Best Small Building Project' at the Building Industry Construction Awards back in 2009 and you can find out more about the project by visiting the container city website.

"Excellent product, easy to assemble, good service"

"Cloakroom benches were received ok, I am very pleased with them, they are excellent"

"I am delighted with the bench and glad that I didn't buy one of the cheaper ones for half the price, you simply get what you pay for."

"Everything went fine with the benches and I appreciate the prompt turn around on the order"

"We recently ordered some goods from you — these have proved popular and excellent quality, please can I order further benches"